lunes, 21 de mayo de 2007

Denuncien que Ciutadans està dividit en una "trama de clanes" encapçalats per Rivera i Robles



Mario Acosta colpeja a C's.

L'ex-coordinador, dimissionari, de Ciutadans a Andalusia, Mario Acosta, expulsat de la formació per haver criticat públicament la confecció de les llistes electorals "de forma oscura y siniestra", ha assegurat a diarioiberico.com que "en el partido anidan incompetentes y mediocres", a més de titllar el partit liderat per Albert Rivera com a "una tomadura de pelo". Durant la conversa amb el citat mitjà, Acosta critica tant les esmentades llistes com "la trama de clanes" que enfronta el mateix Albert Rivera amb el secretari general, Antonio Robles, qui ja ha amenaçat amb abandonar el càrrec.

Segons Acosta, "la oleada de dimisiones" que s'estan, donant, -"y habrá más", assegura- tant a Catalunya com a Andalusia o Madrid, és fruit del "cansancio" dels seus militants, ja que "es inconcebible que un partido político no haya redactado todavía un solo documento político". A més a més, creu que la direcció del partit "ha aprendido rápido" del partits tradicionals, passant de criticar "sus usos y formas" a aplicar-les a través de "medidas antidemocráticas y decidiendo de forma oscura y siniestra dónde se presentan listas de Ciudadanos y dónde no" i qui hi forma part.

E-Noticies, 21-05-2007

2 comentarios:

Henry Stephen dijo...

Como dijo Corcuera: "Los experimentos, en casa y con gaseosa"

Anónimo dijo...

Es una vergonya que una mena de partit on, apart de bufons com el Boadella i el Francisco Caja, militan tot tipus de escurrialles d'extrema-dreta volgui disfressar-se de "regenerador de la democràcia". Sí, i jo soc Buda.