viernes, 15 de junio de 2007

Ciutadans denuncia les seves bases a la policia

L'alegria de Ciutadans de fa uns mesos contrasta amb l'actual situació Quatre manifestos diferents en tres setmanes. Així es planteja el II Congrés de Ciutadans. La crisi d'Albert Rivera i dels seus és cada cop més insostenible. Ara un nou manifest ha posat nerviosos a la cúpula del partit. De fet, ciutadans ha denunciat formalment a la policia espanyola que s'han publicat articles a Internet que podien malmetre l'honor d'Albert Rivera. El partit acusa als redactors dels articles d'injúries cap als dirigents. "Mafiosos" i "lladres" són alguns dels adjectius que utilitzen les bases de ciutadans per descriure als seus líders.

La crisi ja fa temps que dura i sembla que l'escletxa s'està engrandint. Ara la cúpula de Ciutadans, el partido de la ciudadania, ha denunciat formalment per injúries a la policia espanyola un moviment critic de les seves bases que ha redactat un nou manifest

Albert Rivera ha explicat que el partit ha recollit un conjunt d'articles publicats a Internet per un col·lectiu que es fa dir Ubú. Aquest, promou un canvi per al patit bilingüe i ha promogut un nou manifest. Aquest manifest fet públic dimecres ha estat firmat també pel col·lectiu Zanahoria. Rivera ha presentat el recull d'articles a la policia en què es qualifica la direcció de "mafiosa", titlla el president de "lladre" i es llancen altres acusacions que podrien atemptar contra l'honor.

Però Rivera vol anar més enllà i vol acabar de despullar als seus detractors. El president de Ciutadans demana que s'examini també si s'ha comès un "delicte informàtic a través d'Internet" i que s'investigui qui hi ha darrere de la pàgina web del col·lectiu.

El col·lectiu Ubú o Zanahoria va denunciar dimecres en el seu manifest el "desastre" en el qual, al seu parer, ha entrat la formació des que la cúpula ha "restringit l'expansió" de C's.

Directe Cat, 15-06-2007

0 comentarios: